Echipa mea

Echipa USR pentru Consiliul Local Baia Mare

Bogdan Hodorogea

37 ani, administrator/manager de proiecte & concept la Eurosoft System, Yotta Systems, Iubisoft System, Sporting Strategi Systems

Studii: Română-Teologie, Baia Mare; Filosofie, Baia Mare; Managementul dezvoltării organizaționale, Baia Mare

„Am experiență în implementarea de proiecte software la scară globală. Asta mă motivează și mă va ajuta să identific mai ușor surse de finanțare, metode de implementare și materializare a proiectelor gândite pentru Baia Mare. Am convingerea că în orașul nostru avem resurse de excepție cu care putem construi un oraș modern, prosper și implicat în soluționarea nevoilor tuturor cetățenilor.”

Claudiu Pop

44 ani, manager expansiune la SC Profi Rom Food SRL, Baia Mare

Studii: Master în Management, Marketing și Informatică, Baia Mare și Absolvent cu grad de sublocotenent în rezervă al Școlii de Aplicație pentru Radiolocație, Ploiești.

„Proiectele pe care doresc să le implementez în calitate de consilier local în Baia Mare țin de lucrări și servicii comunitare de utilitate publică: alimentare cu apă, canalizare, salubrizare, iluminat public, transport public local, poduri și drumuri publice. Consider că infrastructura este baza de la care pornim orice alte proiecte pe care le avem în vizor, începând de la proiectele ce vizează confortul cetățenilor și până la atragerea de investitori și turiști.”

Leontin Pop

53 ani, profesor educație fizică și sport la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare

Studii: Master în „ Managementul Organizațiilor Sportive”, Cluj-Napoca

„Prin cunoștințele și experiența mea, doresc să dezvolt domeniile ce țin de tineret, educație, cultură și sport din Baia Mare. Cred cu sinceritate că sănătatea publică poate fi îmbunătățită prin aceste axe de activitate.”

Andrei Nagy

38 ani, manager de proiecte IT la Programming-Pool.com

Studii: Informatică Tehnică, Baia Mare

„Principalul motiv pentru care am decis să intru în politică a fost dorința de a contribui la proiecte în folosul comunității locale. Voi depune proiecte de HCL și le voi susține pentru a obține voturile necesare, voi fi la dispoziția cetățenilor atât online, cât și în cadrul audiențelor, voi merge să discut cu oamenii din cartiere pentru a le afla nevoile și voi pune accentul pe transparență pentru ca cetățenii să afle ceea ce se decide în Consiliul Local.”

Robert Adrian Cotos

33 ani, consilier USR Maramureș, administrator Econfort WEB SRL

Studii: Master în Managementul afacerilor, Baia Mare și Licențiat în Științe politice, Cluj-Napoca

„Cunosc istoria acestui oraș, îi cunosc atuurile și punctele slabe. Voi propune și susține orice proiect care aduce beneficii cetățenilor care locuiesc aici. Baia Mare trebuie să devină un oraș modern și atractiv pentru investitori, tineri și turiști.”

Ioan Ștefan Gherghel

42 ani, profesor de natație la LPS CSS Baia Mare

Studii: Licențiat în Științe Umane, SUA și Certificat de Antrenor Natație, București.

„Sunt pregătit să-mi pun toată experiența în domeniul universitar și sportiv în slujba cetățenilor din Baia Mare. Sunt adeptul progresului și al lucrului bine făcut, standarde pe care le voi susține și în Consiliul Local Baia Mare.”

Horea Nașcu

52 ani, lector de Limba engleză la Centrul Universitar Nord Baia Mare

Studii: Facultatea de Litere, Baia Mare

„Bazându-mă pe experiența mea și pe dorința de a vedea oameni fericiți pe stradă, mă văd util activând în Comisia pentru activități social-culturale, învățământ, sănătate şi familie, muncă şi protecție socială, juridică şi de disciplină, pe de o parte, și în Comisia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism, protecția mediului şi turism, pe de altă parte. Numele orașului Baia Mare vreau să ajungă cunoscut în întreaga lume grație oamenilor cu caractere puternice.”

Delia Varga

48 ani, administrator și manager proiecte pe fonduri europene la PFA Varga Kocsis Delia, Baia Mare; economist resurse umane SC Vital SA

Studii: Master în Management public, Baia Mare și Licențiată în Managementul firmei, Timișoara.

„La capitolul fonduri europene pentru turism, din cele 360 milioane lei pe care le putea absorbi Maramureșul în exercițiul financiar 2017-2019, s-au depus proiecte pentru doar 6 milioane de lei. Sunt conștientă că Maramureșul se poate dezvolta pe foarte multe paliere, dar ca economist, vreau să mă axez pe proiecte generatoare de capital. Administrația locală și județeană a ajuns la sapă de lemn, iar gradul de îndatorare este atât de ridicat, încât Primăria Baia Mare nu mai prezintă interes nici pentru societățile bancare, nici pentru investitorii străini. Cred că pot schimba situația prin experiența mea în domeniu.”

Bogdan Ioan Blidar

26 ani, inspector protecția muncii la PFA Blidar Florian

Studii: Ingineria Protecţiei Mediului, Universitatea Tehnică Cluj, filiala Baia Mare (în curs)

„Cei 10 ani de activitate în domeniul voluntariatului pe care i-am cumulat în Baia Mare m-au făcut să observ unde sunt problemele în acest oraș, dar și care sunt soluțiile lor. Sunt convins că avem multe de realizat pentru băimăreni, pornind de la dezvoltarea economică la turism, infrastructură și mediu.”

Sergiu Aurel Groșan

42 ani, responsabil logistică la Fritz Stiefel Industrie-Vertretungen GmbH, Germania

Studii: Electronică Aplicată, Baia Mare

„Consider că politica administrativă locală ar trebui să implice o mai mare doză de altruism și transparență. E nevoie de participare mai accentuată a cetățeanului de rând în viața urbei. Mă voi asigura că administrația publică locală ține cont cu adevărat de nevoile și interesele băimărenilor. Urbea este a tuturor concitadinilor, nu doar a unor cercuri restrânse cu interese personale. Vreau să particip la transformarea Băii Mari într-un oraș atractiv și sigur pentru investitori, pentru cetățeni și pentru turiști.”

Raul Radu

43 ani, CTC-ist la UACE Dumbrăvița

Studii: Analist programator IBM-PC, Baia Mare

„Doresc pentru Baia Mare și oamenii săi o continuă dezvoltare în turism și protecția mediului. Sunt comunicativ, dinamic, hotărât și un om cu mare putere de concentrare. Toată experiența mea o voi dedica proiectelor menite a face din orașul nostru unul curat, modern și de succes. Unul dintre proiectele pe care mi-ar plăcea să le implementez este cel de înființare a Poliției ecologice în Baia Mare.”

Bogdan Tomoiagă

30 ani, transportator internațional

Studii: Master în Evaluarea Impactului şi Riscurilor pentru Mediu, Universitatea Tehnică Cluj, filiala Baia Mare și Licenţiat în Ingineria şi valorificarea deşeurilor, Universitatea Tehnică Cluj, Filiala Baia Mare.

„Doresc să aduc o schimbare de viziune față de preblemele actuale ale comunității noastre și față de felul cum trebuie ele rezolvate. Sunt pregătit să pun umărul la implementarea unor proiecte de care avem foarte mare nevoie, cum ar fi sistemul de management integrat al deșeurilor și digitalizarea administrației locale.”